KNJIGA ŠARAN i BOILA

Autor

vodenalisica dARKOJa sam imao sreće da ulovim nekoliko velikih riba. To ne znači da sam ja bolji ribolovac od vas. Ovu knjigu dakle nisam pisao da profiliram samog sebe, to mi dakle nije bio cilj.
Knjiga je u prvom redu edukativnog karaktera. “Moderni” šaranski ribolov je prikazan na veoma iskren i jednostavan način bez bilo kojih obaveza ili pak osećaja krivice prema sponzorima.
Želja mi je bila da svako pronađe sebe u zavisnosti od ličnih afiniteta i stečenog iskustva. Ova knjiga je jedna vrsta “udžbenika”. Ona pruža informacije svim šaranašima: početnicima, iskusnim ribolovcima. Oni najiskusniji će još više obogatiti njihovo znanje. Zahvaljujući njihovom dugododišnjem iskustvu oni će biti u stanju testirati ovde prikupljene informacije.
To je i bio moj cilj kada sam seo pisati ovu knjigu. Ako se to bude ostvarilo ja ću tada biti najsretniji šaranaš na svetu.
Darko Županić

U knjizi ima: 278 slika, 98 tabela, 40 ilustracija. Knjiga ima 10 poglavlja, 528 stranica.
Knjiga je tvrdo ukoričena sa plastificiranom zaštitom, rađena je u full-color tehnici, korišten je isključivo kvalitetan i za okolinu odgovoran papir.

“KO MISLI DA JE ZNANJE SKUPO,TAJ NE ZNA KOLIKO KOŠTA GLUPOST”
ALEXANDER RINNOOY KAN

Pregled

naruči knjigu

Na koji način se može kupti knjiga?

Kada se ispuni formular za narudžbinu knjige tada ja putem mail saobraćaja dobijem tu poruku. Ja tada stupam u kontakt sa agentom koji je aktivan u okolini gde ti živiš. Od tog momenta agent preuzima korespodenciju sa tobom.

Korespodenicija ide preko e-mail saobraćaj ili putem telefona, po tvom (vašem) izboru. Kada se uplati cena za knjigu i poštarinu agenat is tvog područja će ti poslati knjigu na tvoju kućnu adresu.

Cena knjige je 50 evra, na svim kontinentima naše planete zemlje.

Hvala vam za ukazano poverenje.

Broj stranica: 528
Autor: Darko Županić, dARKO

naruči knjigu

nevažeći unos
nevažeći unos
nevažeći unos
nevažeći unos
nevažeći unos
nevažeći unos
nevažeći unos